Vágólapra másolva!
Szívproblémái miatt mégsem igazol a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatához Lilian Thuram. A francia válogatottal világ- és Európa-bajnok védő egy évre írt volna alá a PSG-hez, csakhogy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton nem felelt meg.

A következő hónapban újabb vizsgálatokat végeznek el a 36 éves játékoson, hogy kiderítsék, mennyire súlyos a problémája.

"Teljesen meglepett az eredmény. Körülbelül egy hónap múlva derül ki, hogy folytathatom-e a pályafutásomat, vagy abba kell hagynom" - mondta Thuram.

Az előző szezonban még a Barcelonát erősítő Thuram a 2008-as kontinensviadal után - ahol a franciák a csoportkörben búcsúztak - lemondta a további szereplést a nemzeti együttesben, melyben 142-szer lépett pályára.

* * *

A Tottenham Hotspur csapatában folytatja pályafutását Heurelho da Silva Gomes, a PSV Einhdoven brazil kapusa. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.

A 27 éves válogatott hálóőrnek már csak a brit munkavállalási papírokra van szüksége ahhoz, hogy Londonba tegye át székhelyét. Dzsudzsák Balázs csapattársa négy évet töltött el az eindhoveni klubnál.