Vágólapra másolva!
Három találkozót rendeztek vasárnap a labdarúgó Soproni Ligában: a Kaposvár a REAC, míg a Honvéd a Tatabánya ellen nyert vendéglátóként három góllal, a Siófok-Paks bajnoki döntetlenre végződött. A magyar futballidény a hétfőn 18 órakor kezdődő Zalaegerszeg-Fehérvár összecsapással zárul.

Soproni Liga, 30. forduló:
Gabona Trans Kaposvár - REAC 3-0 (0-0)
Kaposvár, 2000 néző
v.: Mészáros
Kaposvár: Milinte (Horváth L., 86.) - Grúz, Petrók, Zahorecz - Da Silva, Maróti (Nikolic, 73.), Pest K., Szakály D. (Kovácsevics, 46.), Pintér A. - Oláh, Alves.
REAC: Esterházy - Kovács B., Cseri, Kapcsos, Horváth G. - Kőhalmi (Rása, 57.), Dancs, Erős, Somorjai (Gasparik, 77.) - Varga Z., Torma (Kiss T., 66.).
gól: Oláh (49., 58.), Nikolic (88.)
sárga lap: Kapcsos (80.)

Az első negyedórában mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, a kaposváriak azonban a legnagyobb helyzeteket is rendre elhibázták.

A folytatásban visszaesett az iram és a színvonal, a csapatok ekkor már a kapuig is ritkán jutottak el.

A második félidőben már jobban összpontosított a hatodik helyért küzdő somogyi együttes, és Oláh duplájával eldőlt a győzelem sorsa.

A Kaposvár idén is megjavította a klubrekordot, az elmúlt két év hetedik helye után egy hellyel előrébb lépett Prukner László együttese.