Vágólapra másolva!
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a horvátok elleni szombat esti barátságos mérkőzésre.

A holland szakember csak a védelemben változtatott a múlt szombaton a görögök ellen győztes kezdő tizenegyén, igaz, ott három poszton is: Szélesi Zoltán helyett Bodnár László lesz a jobb, míg Lőw Zsolt helyett Bodor Boldizsár a bal hátvéd, míg Juhász Roland mellett ezúttal nem Vanczák Vilmos hanem Vaskó Tamás játszhat belső védőt.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a középcsatár posztján ezúttal is Huszti Szabolcs, a Hannover középpályása kezd majd. Az Európa-bajnokságra készülő horvát nemzeti csapat elleni találkozó 20.30-kor kezdődik a Szusza Ferenc-stadionban.

A magyar kezdőcsapat: Fülöp Márton - Bodnár László, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Bodor Boldizsár - Dárdai Pál, Vadócz Krisztián - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Huszti Szabolcs.

A horvátok várható kezdőcsapata: Stipe Pletikosa - Vedran Corluka, Robert Kovac, Josip Simunic, Danijel Pranjic - Darijo Srna, Niko Kovac, Luka Modric, Niko Kranjcar - Mladen Petric, Ivica Olic.