Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályban Priskin Tamás csapata, a Watford hazai pályán szenvedett 2-0-s vereséget a Hull Citytől a rájátszás elődöntőjének első mérkőzésén, így meglehetősen távol került a továbbjutástól. A magyar támadó a 73. percben állt be, két helyzete is volt, de gólt ő sem tudott szerezni.

Pedig jól indult a mérkőzés a Watford számára, Shittu már a negyedik percben gólt fejelt egy szöglet után, ám Friend játékvezető nem adta meg a találatot, mondván, egy hazai játékos zavarta Myhill kapust.

A nyolcadik percben vezetést szerzett a Hull, Shittu ezúttal hibázott, rossz helyre fejelte a labdát, ami így Campbell elé került, aki jobbról visszatette lövésre, és Barmby a védő lába között rúgta el a labdát, ami a jobb alsóban kötött ki. A 24. percben megduplázta előnyét a Hull, Dawson adott középre, Campbell fejese egy védő fejéről pattant a lécre, a kipattanót pedig Windass stukkolta pár lépésről a hálóba.

A szünet után nagy lendülettel kezdett a Watford, előbb Shittu fejelt kapufát, majd a nigériai védő beadása után Sadler balos kapáslövését védte hatalmas bravúrral Myhill. A 61. percben viszont megpecsételődött a hazai gárda sorsa, az idegesen játszó Eustace kakaskodott ellenfelével, amiért Friend bíró piros lapot mutatott fel neki.

A Hull kapusa is tett azért, hogy maradjon az előny, Myhill Smith lövését spárgázta ki, a túloldalon Campbell lépett ki egy az egyben, de Lee is megmutatta, hogy jó formában van, szépen védett. Priskin a 73. percben lépett pályára, gyorsan meg is villant, de jobbos löketét Myhill kitolta.

Egy Hull-csere, Doyle is közel járt a gólhoz, de hiába csavarta el szépen a labdát ballal, a jobb kapufa mentett a kapus helyet. A végén még DeMerit beadása után Priskin bólintott fél méterrel a jobb alsó mellé, így maradt a 2-0, amivel a Hull nagy lépést tett a Wembley felé, ott rendezik majd ugyanis a feljutásról döntő találkozót.

Championship-rájátszás, elődöntő, első mérkőzés:
Watford - Hull City 0-2 (0-2)
gól:
Barmby (8.), Windass (23.)
piros lap: Eustace (61., Watford)

a további program:
elődöntő, visszavágók:
május 13., kedd, 20.45
Bristol City - Crystal Palace

május 14., szerda, 20.45
Hull - Watford

május 24, szombat, 16 ó
a két elődöntő győztese

Vaskó nélkül nyert idegenben a Bristolhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20080510-bundesliga-huszti-golja-ellenere-kiutottek-a-hannovert.html?pIdx=1