Vágólapra másolva!
Maximálisan megfelelt a várakozásoknak az 1994-es világbajnok brazil labdarúgó-válogatottra épülő Brazil Masters 94 és a Honvéd bajnokcsapataiból összeállított együttes szombati gálamérkőzése. A dél-amerikai és a kispesti "öregfiúk" jó játékkal, látványos megoldásokkal és álomszép gólokkal szórakoztatták a Bozsik-stadionba kilátogató nézőket, a 6-4-es brazil győzelemmel végződött találkozó után pedig készségesen álltak stábunk rendelkezésére.

Illés Béla úgy érzi, a taktikailag és erőnlétileg is megállták a helyüket, míg Détári Lajos szerint sokszor "nyomozniuk" kellett a labda után. Esterházy Márton valamivel több nézőre számított.


Carlos Alberto Torres elmondta, ugyanolyan tisztelet övezi őket, mint a mai brazil futballsztárokat, és egyáltalán nem zavarja, hogy még most is mindenki az 1970-es vb-döntőn lőtt góljáról kérdezi.


Bebeto nem tudja eldönteni, hogy a brazil bajnokság vagy az európai elitligák az erősebbek. Szerinte nem lesz akadálya, hogy rövidesen újra összeálljon a Romario-Bebeto csatárduó, és beszél a legemlékezetesebb gólöröméről is.