Vágólapra másolva!
1-1-es döntetlen született a házigazda Győr és a Kaposvár mérkőzésén a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójában. A Debrecen egy góllal legyőzte a Tatabányát, így a bajnok beérte a listavezető MTK-t, amely majd vasárnap játszik a Honvéddal. Tíz gól született Sopronban, ahol a REAC és a Diósgyőr is ötször-ötször volt eredményes, a Nyíregyházának két találat is elég volt a három ponthoz, míg a Fehérvár egy hármassal küldte haza a Paksot. Az Újpest a Sopron kizárása miatt játék nélkül jutott három ponthoz, és ezzel csatlakozott az MTK, Debrecen duóhoz.

Soproni Liga, 25. forduló:
Győri ETO FC-Gabona Trans Kaposvár 1-1 (0-0)
Győr, 4000 néző, V: Fábián
Győr: Stevanovic - Nikolov, Stark, Supic, Völgyi - Koltai (Varga R. 72.), Eugene, Józsi, Tokody (Böőr a szünetben) - Pákolicz (Bajzát a szünetben), Brnovic
Kaposvár: Milinte - Graszl K. (Pest K. 52.), Zahorecz, Petrók, Pintér A. - Leandro, Grúz, Maróti, Szakály D. (Obric 50.) - Oláh, Alves (Nikolic 90.)
gól: Brnovic (48.), illetve Oláh (79.)
sárga lap: Nikolov (49.), Stark (85.), illetve Grúz (45.), Maróti (53.), Zahorecz (90.)

Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés Orbán Árpádnak, az ETO olimpiai bajnok labdarúgójának emlékére, aki 70 éves korában hunyt el szombat hajnalban.

Alacsony színvonalú első félidőt produkáltak a csapatok, helyzet tulajdonképpen nem is volt a 45 perc alatt.

A szünetben Egervári Sándor kettős cserére szánta el magát, Böőr és Bajzát is pályára lépett, s ez a húzás nyerőnek bizonyult, hiszen Bajzát sérülése után gólpasszal tért vissza. A második félidő már élvezhetőbb futballt hozott, a Kaposvár megérdemelten egyenlített, így igazságos eredmény született.