Vágólapra másolva!
A Valencia "semmi esetre sem" tervezte azt, hogy még a bajnokság közben új vezetőedzőt szerződtet a holland Ronald Koeman helyére. Az élvonalbeli spanyol futballklub közleményben állt ki a szakvezető mellett azt követően, hogy az ibériai ország sportsajtója megint felvetette Koeman "lecserélésének" a lehetőségét.

A szakember idő előtti menesztése amúgy hetek óta napirenden van (volt?), hiszen a bajnokságban "következetesen" botladozik az egykor szebb napokat látott együttes, amely viszont szerdán megemberelte magát, hiszen a Király-kupa döntőjében 3-1-re legyőzte a Getafét.

A klubközlemény a siker nyomán látott napvilágot, a Valencia - vélhetően elejét akarván venni a további szóbeszédnek - így nyomatékosította, hogy a Primera Divisiónban való gyengélkedés ellenére tart a bizalom Koeman iránt.

"Nem volt és nincs szó arról, hogy egy másik vezetőedzőt akarnánk szerződtetni, ahogyan nem létezik megállapodás másik trénerrel, s nem is tárgyalunk senkivel. Az utóbbi napokban lábra kapott híresztelésekkel szemben az első csapat vezetőedzője változatlanul Ronald Koeman, akinek szerződése erre, és két további idényre szól" - szögezte le a spanyol klub vezetése "hűségnyilatkozatában".

Mindenesetre maga Koeman is hozzájárult a távozását valószínűsítő legújabb sajtójelentésekhez, amikor még a kupadiadal után is úgy nyilatkozott, hogy "olykor a pletykák igazak..."