Vágólapra másolva!
 

A VfL Bochum középpályása, Daniel Imhof 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Chelsea FC olasz kapusát, Carlo Cudicinit az Aston Villa csábítja.

A Manchester City ír középpályása, Stephen Ireland a Sunderland AFC-be tart. A Newcastle United ír jobbhátvédjét, Stephen Carrt az Everton FC vinné.

A Sevilla FC kiszemeltje a West Bromwich Albion szenegáli középpályása, Diomansy Kamara. Az RCD Espanyol középpályása, Moisés Hurtado iránt a Celtic FC érdeklődik. A török Galatasaray SK középpályását, Sabri Sarioglut a Fiorentina szeretné leigazolni.

Buzsáky Ákos csapata, az angol másodosztályú Queens Park Rangers minden követ megmozgat, hogy megszerezze a Plymouth Argyle csapatától Halmosi Pétert és Tímár Krisztiánt. A Plymouth viszont meg kívánja tartani a magyar duót, ezért a közeljövőben új, kedvezőbb feltételekkel "feljavított" szerződést kaphat a két légiós.

A katari al-Rayyan csapatához igazolt Roque Junior, a brazilok világbajnoka. A klub pénteki bejelentése szerint a 31 éves védő egy évre kötelezte el magát.

www.infosport-focivilag.hu