Vágólapra másolva!
Megnyílt az út Ronaldinho előtt, hogy az AC Milanba igazoljon. A La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a Barcelona elengedi a brazil támadót.

Az újság szerint Ronaldinho testvére, aki egyben ügynöke, egy milánói étteremben találkozott Adriano Gallianival, a Milan alelnökével, s megegyeztek, hogy az olasz klub 20 millió eurót fizet érte a spanyoloknak.

Az átigazolás összesen 84 milliójába kerülhet a Milannak - amelyre Silvio Berlusconi elnök szerint megvan a fedezet -, miután a futballista négy év alatt 64 millió keresne. "Vagy a Milanba megy, vagy sehova" - nyilatkozta a 28 éves játékmester menedzsere, Roberto de Assis arra reagálva, hogy egyes források szerint az Internazionale ötmillió euróval többet - azaz 25-öt - kínált városi riválisánál.

Forrás: Getty Images

Ha összejön a nagy üzlet, akkor Ronaldinho és Kaká már nem csak a válogatottnál készülhet együtt

Spanyol és olasz sajtóértesülések szerint Andrij Sevcsenko is csatlakozik nyáron a piros-feketékhez: az aranylabdás ukrán támadó 2006 nyarán igazolt az angol Chelsea-hez, de nem tudta magát beverekedni a csapatba és a szurkolókkal is gondjai vannak.