Vágólapra másolva!
Hernan Crespo elégedetlen - vagy ahogy ő fogalmazott: boldogtalan. Az Internazionale támadójának abból van elege, hogy rendszerint csak részszerep jut neki a nerazzurrik mérkőzésein.

"Azt hiszem eléggé türelmes voltam, hét hónapig elrejtettem a szomorúságomat, pedig nem vagyok hozzászokva az ilyen helyzetekhez" - mondta a 32 éves argentin csatár, aki a nyáron sérüléssel bajlódott, ám felépülése után is csak ritkán, jobbára csereként jut szóhoz a címvédő és listavezető milánói csapatban.

"A szurkolók és a csapattársak mindent megtesznek, hogy értékesnek érezzem magam, én azonban nem tudom tovább viselni ezt az álarcot. Boldogtalan vagyok, semmi értelme ezt tovább titkolni. Már az előző szezonban is kevesebbet játszottam, de azt hittem, idővel javulni fog a helyzet."

Az Inter edzője, Roberto Mancini szerint nem ő, hanem a júliusi Copa Americán elszenvedett sérülése "bünteti" Crespót, akinek még "javulnia" kell ahhoz, hogy újra teljes értékű legyen.

"Legalább azt elismerte, hogy büntetve vagyok... Pedig tudhatná, egy csatárnak szüksége van a bizalomra. Szerintem igen is hasznára lennék a csapatnak, nemcsak a Bajnokok Ligájában, de a Serie A-ban is. Amúgy a minap megdöntöttem a rekordomat ebben a szezonban, 85 percet töltöttem a pályán. Micsoda szégyen, már február van!" - kesergett Crespo.

Az argentin válogatott örökranglistáján a második legtöbb gólt jegyző támadó 2002 óta a tavalyi évet kivéve minden nyáron klubot váltott, de ahogy a helyzet alakul, nem lenne meglepő, ha a következő idényt már nem Milánóban kezdené.