Vágólapra másolva!
Minden mérkőzésen győzelmet vár a magyar labdarúgó-válogatottól Kisteleki István, az MLSZ elnöke, aki az [origo] kamerája előtt elmondta, akkor lesz elégedett, ha a csapat kijut egy világversenyre. Kisteleki nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a csapat esélyes lenne a csoport első két helyének valamelyikére, ha újraindulna az Eb-selejtezősorozat.

"Annyira nem jó lenni MLSZ-elnöknek lenni, hiszen a problémák nem oldódtak meg. Akkor lesz elégedett az elnökség, ha a csapat kijut egy világversenyre" - mondta az [origo] érdeklődésére Kisteleki István.

Az MLSZ elnöke szereti a válogatottat, ahogy ő fogalmazott: "van kedvenc játékosom, de nem árulom el ki, sőt, vele sem éreztetem."

"Várhidi a szerződésnek megfelelően teljesíti az akadályokat, vele is megbeszéltük, a görög meccs lefújásáig nem lesz döntés és tárgyalás sem vele, sem mással" - nyilatkozta azzal kapcsolatban, mit hoz a jövő.


Honi labdarúgásunk első embere optimista a jövő illetően. "Nem érzem, hogy a magyar válogatott bárkinél rosszabb lenne. A játékrendszer tökéletesen illik a játékosállományhoz, ez a legfontosabb. Minden játékos tudja, mi a feladata, mindenki mellett van egy "tartalék" mint például Priskin és Feczesin vagy Gera és Filkor vagy Dzsudzsák, s ne felejtsük el Husztit sem. Ez a rivalizálás a csapategységét szolgálja. Tetszik a csapatszellem és morál, bár még nincs kész a csapat. Úgy vélem, ha most kezdődne az Eb-selejtezők sorozata, reálisan esélyesek lennénk csoportunk első két helyére.