Vágólapra másolva!
Ha megoldódik a tenderkérdés, pszichésen is rendeződhet a csapat - állítja Rieb György, a Ferencváros elnöke. A sportvezető az [origo] kamerája előtt elmondta, a futballcsapatnál nincsen edzőkérdés, hogy a jövő héten találkozik a Sheffield United tulajdonosával, aki szerint a cél nem lehet más, mint hogy a klub ismét régi fényében tündököljön.

"Egyszer minden rossz sorozat véget ér, a Felcsút ellen kifejezetten jól játszott a csapat. A Ferencváros vesszőfutása évek óta tart, remélem, ha megoldóik a tender, akkor pszichésen rendeződik a helyzet" - nyilatkozta Rieb György, a Ferencváros elnöke az [origo]-nak a labdarúgócsapattal kapcsolatban.

A sportvezető kijelentette: "Nincs edzőkérdés, Csank János kiváló szakember. Sújt minket egy csomó sérülés, fiataljainknak pszichés problémái vannak, sokat erősödtünk, de gyengültünk is."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=UrPVmt11NGNaP7dd


"Fradi-szurkoló vagyok, de talán az egyetlen, aki nem ért a futballhoz. Lipcsei Petivel szoktam beszélgetni. Szombaton meglátogatom a játékosokat az öltőzőben, de nem akarok ebből rendszert csinálni, mint az elődeim."

A mérkőzések alatt a szurkolók egy csoportja a székház előtt tüntet. Rieb szerint a drukkerek nincsenek kizárva, de a balhék, és a rasszista megnyilvánulások miatt a klub nem akar több büntetést fizetni. "Több szurkoló úgy gondolja, a Fradi-pálya közterület, mi nem! Ez egy futballesemény, olyan, mint egy színház. Az Otellóban sem lehet huhogni, ha Otello Desdemonához nem úgy szól. A kint maradó szurkolók előtt nyitva áll a kapu, ha drukkolni járnak ide."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6Vg7w3glaSSA0kC5


A leendő befektetőjelölttel kapcsolatban abszolút optimista a Fradi első embere.

"Sikernek tartom, hogy Kevin McCabe érdeklődik a klub iránt, a Sheffield elnöke megígérte, pozitív képet fest neki, s javasolja, az angol cég induljon a tenderen. Jövő héten találkozom McCabe-bel, olyan megállapodást kívánunk kötni, amely biztosítja az FTC jogát a tender után. Jelezni kell, a Ferencváros nem kislégy.

S hogy mi lehet a Ferencváros jövőképe? Kevin McCabe után szabadon: "nagyon rövid időn belül BL-indulás."