Vágólapra másolva!
Nem bírt egymással a Schalke 04 és a Bayer Leverkusen a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának pénteki mérkőzésén.

A hazaiak az első félidő hosszabbításában Kuranyi fejesével szerezték meg a vezetést, de a gyógyszergyáriak a második játékrész elején Gekasz révén egyenlítettek, az előző idény gólkirálya Rodríguez hibáját használta ki.

A gelsenkircheniek halmozzák a döntetleneket, harmadszor osztoztak meg a pontokon aktuális ellenfelükkel.

Bundesliga, 4. forduló:
Schalke 04 - Bayer Leverkusen 1-1 (1-0)
gól:
Kuranyi (45+1.), illetve Gekasz (53.)

A Német Labdarúgó szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága négy bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Guy Demelt, a Hamburger SV játékosát, amiért a Bochum elleni bajnokin megtaposta földön fekvő ellenfelét.

Az észak-német gárda futballistája a 62. percben szándékosan rálépett Tommy Bechmann vádlijára. A határozat indoklása szerint a televíziós felvételek alapján egyértelműen kiderült, hogy Demel szándékosan lépett rá ellenfelére. Enyhítő körülményként értékelte a testület, hogy Bechmann nem szenvedett súlyos sérülést és Demel elismerte tettét.

A fegyelmi bizottság azt is megállapította, hogy a játékvezető nem hibázott, amikor nem állította ki Demelt, mert a labda útját követte és az eset a háta mögött történt, ezért azt nem láthatta.

Rangadóval indul a 4. forduló a Bundesligábanhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20070831-roy-keane-edzokent-ter-vissza-az-old-traffordra.html?pIdx=3