Vágólapra másolva!
A Ferencváros döntetlent játszott az Üllői úton a Vecséssel az labdarúgó NB II harmadik fordulójában.

A zöld-fehérek a Szabó - Lazic, Dragóner, Mátyus, Rédei - Deme, Nagy S. - Zsivoczky, Lipcsei, Horváth P. - Ndjodo felállással kezdtek a Vecsés ellen, és a 25. percben Ndjodo átemelős góljával megszerezték a vezetést.

Az egykori kispesti kedvenc, Pisont István által irányított Vecsés azonban nem zuhant össze, és öt perccel később egyenlített Lukács révén, de aztán jött a gyors Fradi-válasz, Lipcsei pontrúgása után Dragóner bólintott gólt érően. A félidő végéig még Ndjodo és Zsivoczky rontott ziccert, majd fordulás után ismét a kameruni légiós tévesztett, aztán Mátyus sem tudott túljárni Holczer eszén.

Az 58. percben jött a hidegzuhany a Fradi számára, Czipper vágta be a labdát Szabó kapujába, és bár a hátralévő időben volt helyzete a Csank-csapatnak maradt a 2-2, amivel három forduló után öt pontja van a Keleti csoport nagy favoritjának.

Csank János és Pisont István értékelése a lefújás után:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=x8KUd5UroLFct8fC

A mérkőzésre nem minden ferencvárosi szimpatizáns jutott be, hogy miért, az kiderül az alábbi riportból, amelyben megszólal Magyar Balázs, a Ferencvárosi Szurkolók Szövetségének elnöke, Berki Krisztián, az FTC Zrt. elnöke, valamint Tóth Csaba, a klub biztonsági főigazgatója.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=OMLPQ5NC8xdVQFAx

Keleti csoport:
Ferencváros - Vecsés 2-2 (2-1)
Kecskemét - Mezőkövesd 3-2
Baktalórántháza VSE - Vác-Újbuda LTC 3-1 (1-1)
Ceglédi VSE - Szolnoki MÁV-Mondi 0-4 (0-3)
Jászberényi SE - Orosháza FC 2-2 (1-1)
Tököl KSK - Makói FC 1-1 (1-1)
Tuzsér - Bőcs 0-2 (0-0)

Nyugati csoport:
Lombard Pápa Termál FC - Kozármisleny SE 2-2 (2-2)
PMFC-Pécs Plaza - Dunaújváros FC 1-2 (0-1)
Felcsút - Mosonmagyaróvári TE 4-0 (2-0)
Gyirmót SE - Soroksár SE 2-0 (2-0)