Vágólapra másolva!
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az utolsó, átmozgató edzést követően eldöntötte, hogy Vass Ádám és Tőzsér Dániel lesz a két kezdő védekező középpályás a Puskás Ferenc-stadionban 20.50-kor kezdődő olaszok elleni barátságos mérkőzésen.

Ezzel véglegessé vált, hogy a hazai együttes az alábbi összeállításban veszi fel a harcot a világbajnoki címvédővel: Fülöp Márton - Szélesi Zoltán, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vass Ádám, Hajnal Tamás, Tőzsér Dániel - Gera Zoltán, Priskin Tamás, Dzsudzsák Balázs.

A magyarok Dunakeszin, míg az olaszok az Üllői úti stadionban tartották meg az utolsó, zárt kapus tréninget. Várhidi legénysége leginkább a pontrúgásokat gyakorolta, majd az edzést követően a szakvezető taktikai értekezletet tartott.

A mérkőzés helyszínén 10 órakor kinyitottak a jegypénztárak. Az időjárására való tekintettel a biztonságért felelős cég úgy döntött, engedélyezi, hogy a szurkolók esernyőket vigyenek a stadionba.

A kezdőrúgásért zajló licitálás is lezárult, ezt végül egymillió forintért nyerte meg egy drukker. A befolyó összeget az MLSZ jótékony célra ajánlja fel.