Vágólapra másolva!
Szezon előtti közönségtalálkozót tartott szerdán az NB II szombati rajtjára készülő ferencvárosi futballklub.  A szakvezető és a csapatkapitány beszéde után az FTC Zrt. elnöke próbált számot adni az egyesület jelenlegi helyzetéről, a szurkolókat azonban nem igazán sikerült meggyőznie.

Csank János precíz ember, ez abból is kiderült, hogy pontosan tudta: eddig 32 edzésen és 9 edzőmérkőzésen irányította a játékosokat, mióta visszatért a Ferencvároshoz. "Megpróbáltam a csapatot olyan állapotba hozni, hogy az NB II-re mindenképpen jó legyen" - mondta, majd részletesen beszámolt azokról az eseményekről, amelyek hátráltatták ebben: a kapusgondokról, illetve Balog Zoltán váratlan elszerződéséről.

Lipcsei Péter és Csank János monológja

Az ankét második részét Berki Krisztián és ferencvárosi szurkolók vitája tette ki, főként a MLSZ-szel való megegyezés ügyében. Az FTC Zrt. elnöke úgy érvelt, muszáj volt egyezségre jutni, hogy az egyesület életben maradjon, az egyik drukker szerint azonban a vezetőség ezzel a húzással elvesztette a szurkolók támogatását.

Szóba került az is, miért maradt el a felelősségre vonás azok után, hogy csapat nem jutott fel az élvonalba. Berki ezzel kapcsolatban a klub régi vezetésére hárította felelősséget, majd kifejtette, ők másképp dolgoznak, szerződtették például Magyarország legjobb edzőjét...

Szurkolók kontra Berki Krisztián