Vágólapra másolva!
Hrepka Ádám, az MTK Budapest utánpótlás-válogatott labdarúgója egy évre kölcsönbe a holland élvonalbeli NEC Nijmegen csapatához szerződött, ahol magyar klubtársa is lesz Babos Gábor személyében.

"Rendkívüli érzések kavarognak bennem, hiszen nagy álmom vált valóra, hogy külföldön folytathatom a pályafutásomat" - mondta a támadó.

"Ezen belül is Hollandia volt az egyik titkos vágyam, hiszen úgy gondolom ez a futball áll talán legközelebb a stílusomhoz, és itt fejlődhetek a legtöbbet és a leggyorsabban. Az ügyeimet intéző CMG menedzseriroda révén képben voltam már azt illetően, hogy a NEC hónapok óta figyel, mégis váratlanul ért a hír, hogy már ebben az átigazolási időszakban elvisznek.

Bízom benne, hogy az egy éves kölcsön alatt meghálálom a bizalmat, és hosszú távon megvethetem a lábam külföldön. Ha minden igaz, pénteken egy edzőmérkőzésen már be is mutatkozhatok a csapatban, és azt követően jövő héten talán már a bajnoki rajton is szóhoz jutok."

A MTK és NEC megállapodásának értelmében a kölcsönadás kondíciói nem publikusak, de mindkét klub megerősítette, hogy Hrepka átigazolása egy hosszabb távra tervezett kapcsolat első meghatározó lépése lehet. A Nijmegen az előző szezonban a tizedik helyen végzett a holland bajnokságban.