Vágólapra másolva!
Horváth Péter és Mátyus János személyében két egykori közönségkedvenc játékos tért vissza az Üllői útra, hogy segítsen a csapatnak feljutni az első osztályba. A két rutinos labdarúgó a szerződés körülményeiről és ferencvárosi terveiről beszélt [origo]-nak.

A korábbi válogatott balhátvéd Mátyus elmondta, már készülőben volt egy élvonalbeli osztrák csapathoz, a Ferencváros hívására azonban nem tudott nemet mondani. Úgy látja, a tavalyi keretből csak 5-6 játékos volt képes elviselni a Fradiban való szerepléssel járó terhet, emiatt nem sikerült legutóbb a feljutás. Felidézte, hogy amikor először kapott lehetőséget a Honvédban, onnantól soha többé nem engedte át a helyét a kezdőcsapatban - szerinte ez a fajta küzdőszellem példa lehet a zöld-fehérek fiatalabb játékosok előtt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6EReYgdhWEMbPDXp


Horváth Péter elmondása szerint pályafutása legszebb időszakát töltötte az Üllői úton, ezért egyáltalán nem kellett átgondolnia a választ, amikor nemrégiben újra megkeresték. A támadó azt ígérte, be fogják bizonyítani, hogy még nem "öregfiúk".