Vágólapra másolva!
Nagyon örül annak Várhidi Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, hogy Filkor Attila és Koman Vladimir is egyre több lehetőséget kap az Inter és a Sampdoria csapatában. A szövetségi kapitány az [origo] érdeklődésére mesélt a magyar bajnokság második fordulójáról is.

"Nagyon örülök annak, hogy Fikor Attilára számít az Inter, úgy érzem, ő már az első csapat keretéhez tartozik" - nyilatkozta az [origo]-nak Várhidi Péter szövetségi kapitány azzal kapcsolatban, hogy a fiatal magyar játékos egyre több szerepet kap az olasz bajnok felkészülési mérkőzésein.

"Ugyancsak jó hír, hogy Koman Vladimir is gyakran kezdő a Sampdoriában, szerintem a sorsa nyáron eldőlhet, legalábbis abban az értelemben, hogy komolyan számolhat-e vele az edző."

Az olasz másodosztályban szereplő válogatott játékokról is akad kapitányi észrevétel. "Vass Ádám és Feczesin Róbert együtt került a B osztályú Bresciához, ahhoz a csapathoz, amely simán akarja megnyerni a másodosztályt. Feczesinnek nehezebb dolga lesz csapatba kerülni, Vass Ádám viszont olyan poszton játszik, ahol beférhet, hiszen kevesebb jó védekező középpályás van."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=y4IFE9wzD7DzAAMg


Várhidi a magyar bajnokság második fordulójáról elmondta, hogy az MTK idén is viszi a prímet, míg a két vereséggel rajtoló a Paks erősebb lesz, s bejut a legjobb nyolc közé. A REAC Vasas elleni sikere számára nem okozott meglepetést, ugyanakkor a Siófok diósgyőri győzelme ebbe a kategóriába tartozik.