Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd futballcsapatánál jól mennek a dolgok - a Magyar Kupa-győztes gárda 3-0-s rákospalotai sikerrel kezdte az NB I-es labdarúgó-bajnokságot, és egy héten át vezette a tabellát, vasárnap este pedig Sopronban diadalmaskodott 1-0-ra, s ezzel második helyről várhatják a folytatást Supka Attila vezetőedző játékosai.

Az UEFA-kupában sem áll rosszul az együttes, a moldovai FC Nistru Otaci vendégeként ugyanis 1-1-es döntetlent értek el Pomper Tiborék, így a visszavágón könnyedén - egy sovány sikerrel, vagy akár egy 0-0-val - továbbjuthatnak a második fordulóba.

A Honvédnál tehát - magyar szinten - nyugodt és eredményes munka folyik, ami nagyban köszönhető a csapat karakán tulajdonosának, George F. Hemingwaynek, aki az UEFA-kupáról, az együttes keretéről, az érkezőkről, a "kerítésbontásról" és a Vincze Gábor-ügyről is nyilatkozott az [origo]-nak - akkor, amikor még nem tudhatta, hogy csapata második meccsét is megnyerte az NB I-ben.

Ha kíváncsi arra, hogy mit gondol Ronaldinho leszerződtetéséről (és ennél reálisabb dolgokról) az elnök, kattintson!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eQv0NRnGpAMWBHiQ


A második forduló rangadóját - még pénteken - Újpesten rendezték, ahol a tavalyi negyedik helyezett lila-fehérek a bronzérmes ZTE-t fogadták. A meccsen megannyi szempár Tóth Norbertre szegeződött, aki exújpestiként kettőzött erővel hajtott a Megyeri úti találkozón. Gólt is sikerült szereznie, ami pontot ért a Zete számára.

"Mondhatnám, hogy nemes bosszú volt, de felemás érzéseim vannak" - mondta videointerjújában a magyar Beckhamnek is nevezett középpályás. Ha tudni akarja, miért érez így Tóth, tekintse meg az alábbi videót, amelyben Urbányi István, a lila-fehérek trénere is megszólalt, és saját csapatát elemezte.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=t8cMmGTUR10A2a6c


S hogy miképp nyert az NB I egyetlen vasárnapi meccsén a Honvéd Sopronban? A következő oldalon erről olvashat!