Vágólapra másolva!
Egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott Lackó Zsolt, a Ferencváros középpályása az Olimpiakosz színeiben. A szerdai barátságos mérkőzésen a görög együttes 3-0-ra verte a német harmadosztályú SpVgg Unterhaching csapatát. Laczkó az első félidőben balszélsőt, a másodikban balbekket játszott.

Végigjátszotta az Unterhaching elleni 90 percet az Olimpiakosz színeiben Laczkó Zsolt, a Ferencváros próbajátékon lévő középpályása, s lehetséges, első félidőbeli produkciójával meggyőzte a görög szakvezetést arról, hogy szerződtessék.

Forrás: [origo]

A játékos az első félidőben balszélsőként kapott szerepet, s a 18. percben az ő fantasztikus beadását követően szabálytalankodtak Borjával a tizenhatoson belül. A büntetőt Toroszidisz értékesítette.

Egy perccel később Laczkó kapott labdát a 16-oson kívül, kapura fordult, s ballal hatalmas gólt lőtt a korábban Zalaegerszegen is védő Darius Kampa hálójába.

A második játékrészre a görög szakvezetés a balbekk szerepkörét osztotta a magyar labdarúgóra, a 3-0-s végeredményt Djordjevic egy újabb büntetőből állította be.

Eredmény, barátságos mérkőzés
SpVgg Unterhaching (német) - Olimpiakosz (görög) 0-3 (0-2)
gól:
Toroszidisz (18., büntetőből), Laczko (19.), Djordjevic (72., büntetőből)