Vágólapra másolva!
Victoria és David Beckham erotikus fotósorozatával jelenik meg a W magazine augusztusi száma. A július 20-án az újságos standokra kerülő intim felvételek már fent vannak a lap internetes oldalán. Steven Klein fotóin az álom pár csábítóan szép testét szinte alig fedi valami. Szenvedélyes ágyjelenet és több szexis portré is látható az új "amerikai idolokról".

A májusban készült interjú és képek nyilvánvalóan jól illeszkednek a profi marketingstratégiába, amelynek célja, hogy az Európából Amerikába települő álompárt minél hamarabb megismerje és elfogadja az amerikai közönség.

A költözésükről szóló "dokumentumfilmet" hétfőn sugározza az NBC csatorna Victoria Beckham: Coming to America címmel.

David Beckham július végétől a Los Angeles Galaxyban folytatja focista pályafutását. Felesége, az egykori Posh Spice pedig decembertől néhány koncert erejéig újra fellép a többi Spice Girllel.

A Real Madridtól az észak-amerikai profi bajnokságba (MLS) szerződő angol válogatott klasszist hivatalosan pénteken, magyar idő szerint este 7 órakor mutatja be a Los Angeles Galaxy a nyilvánosságnak.

"Óriási cirkusz lesz, de hát mindig öröm, ha cirkusz érkezik a városba. Az Egyesült Államokban egyetlen sportolónak sem volt ekkora nemzetközi hírneve, még Tiger Woodsnak vagy Michael Jordannek sem. David más kategória!" - áradozott Alexi Lalas klubelnök, aki 250 millió euróért csábította át öt évre az angol középpályást az észak-amerikai bajnokságba (MLS).

A 32 esztendős klasszis és énekesnő felesége, Victoria - művésznevén Posh Spice - már 22 millió dollárért vásárolt is egy megfelelő házat Beverly Hillsen, amelyet 9 fürdő-, 6 hálószobája, teniszpályája és úszómedencéje okán máris "Beckingham palotának" neveztek el. A családanya szerint csak egy "praktikus és szerény" hajlékról van szó, melynek folyosóin jókat görkorizhat majd a három csemete, Brooklyn, Romeo és Cruz.

Beckhamék szomszédjában jóbarátaik, Tom Cruise és Katie Holmes laknak, akiknek novemberi esküvőjén ők is jelen voltak Olaszországban. Az ősszel amerikai farmer- és napszemüveg-kollekcióját piacra dobó Victoriát Cruise-ék szcientológus beállítottsága sem zavarja, mondván: "ők úgy teszik a dolgukat, mi máshogy". Együttese, a Spice Girls tízéves szünet után decemberben indul világturnéra - az első koncert helyszíne Los Angeles lesz.

Futballszempontból "Becks" első megméretése jövő szombaton esedékes, amikor a Carson külvárosban állomásozó Galaxy barátságos mérkőzésen fogadja a Chelsea-t.