Vágólapra másolva!
 

Az RCD Mallorca szerb középpályása, Bosko Jankovic az olasz Palermóba igazolt. A Villarreal CF uruguayi támadója, Diego Forlán az Atlético Madridba szerződött.

A Birmingham City megszerezte a Juventus FC francia támadóját, Olivier Kapót, aki a legutóbbi idényt a spanyol Levante UD-ben töltötte.

A Manchester United csatárára, Alan Smithre az Everton FC is hajt. A Fulham FC közel áll a West Bromwich Albion szenegáli támadójának, Diomansy Kamarának a megszerzéséhez. A Valenciennes FC védője, Rudy Mater 2009-ig meghosszabbította szerződését.

A Stade Rennes érdeklődik az Olympique Marseille csatára, Mickael Pagis iránt. Az AS Saint-Etienne védőjét, Herité Ilungát a Toulouse FC vinné. A Hertha BSC focistája, Kevin-Prince Boateng iránt a Sevilla FC érdeklődik.

Az Arminia Bielefeld megszerezte a VfL Wolfsburg védőjét, Matthias Langkampot. A Hertha BSC középpályása, Andreas Neuendorf az FC Ingolstadtba szerződött. Az Olympique Lyon az FC Internazionale balhátvédjével, Fabio Grossóval erősítene. A Racing Santander argentin játékosa, Lionel Scaloni a Lazióba tart.