Vágólapra másolva!
Kilenc ponttal az Olimpiakosz mögött a második helyet szerzete meg a görög labdarúgó-bajnokságban az AEK Athén csapata. Az együttes magyar légiósa, Tőzsér Dániel elégedett az első görögországi szezonnal, amelyről az [origo] kamerája előtt mesélt.

A második helyet szerezte meg a görög bajnokságban az AEK Athén, ez azt jelenti, hogy a 2006-2007-es szezonhoz hasonlóan ismét indulhat a Bajnokok Ligájában. A fővárosi együttes a harmadik selejtezőkörben kapcsolódik be.

"Úgy gondolom, az első idény mindenképpen pozitívan zárult számomra. Ha azt nézzük, ki játszotta a legtöbbet a csapatban, akkor az első ötben vagyok - gondolom, ez nem lehetett volna, ha rossz teljesítményt nyújtok" - nyilatkozta az [origo]-nak Tőzsér Dániel, az AEK válogatott középpályása.

"Amikor valaki elkezd focizni, arról álmodik, hogy BL-meccset játsszon. Nekem ez megadatott, most már újabb célokat kell kitűznöm. Hogy miben szeretnék fejlődni? Jövőre eredményesebb szeretnék lenni, azaz több gólt akarok szerezni."

Tőzsér elmondta, a visszajelzések alapján egyértelműen elfogadták őt, a szurkolók nótákba foglalva skandálják a nevét. S hogy mi a nagy álom: "Úgy érzem, a stílusomhoz a leginkább a spanyol bajnokság fekszik, nagy álmom, hogy egyszer Spanyolországban játszhassak.


Szombaton a Rodában futballozó Bodor Boldizsár szavait hallgathatják!