Vágólapra másolva!
Idén is mindent vitt a Megatherm-GFK NB I-es futsalcsapata: a gödöllői 4+1-esek a finálé harmadik meccsén is legyőzték a Kanárikat, és ezzel megvédték címüket a bajnokságban. A döntő harmadik meccsén négy gólt szerző Madarász János vezérelte Bikák idén - még Kis János vezetőedzővel - a Magyar Kupát már korábban elhódították, így megismételték tavalyi teljesítményüket, amikor szintén dupláztak.

Futsal NB I, döntő, 3. mérkőzés:
Megatherm-GFK - Kanárik 11-2 (4-1)
Gödöllő, egyetemi sportcsarnok, 1000 néző
v.: Török, Kovács, Nyekita
Gödöllő: Tóth Gy. - Madarász, Tóth Sz., Szente, Baranyai. Csere: Sivák, Takó, Berkes, Temesi, Jackes, Vernes, Nagy E. Edző: Farkas József, José Alberto Gerardo Rosa.
Kanárik: Balázs - Simon, Kollár, Semsei, Piroska. Csere: Schrancz, Vidák, Takács, Tóth S., Lakos. Edző: Wachutka Zoltán.
gól: Madarász (3., 4., 23., 36.) Takó (10., 12.), Sivák (26.), Jackes (30.), Tóth Sz. (33.), Berkes (39.), Szente (40.), illetve Simon (5.), Semsei (25.)
sárga lap: Simon, Takó, Temesi
kiállítva: Tóth S. (38.)

Már a rajt előtt is a Gödöllőt tartották a 2006/2007-es bajnokság egyértelmű esélyesének, de nemcsak azért, mert a csapat keretében számos válogatott 4+1-es labdarúgó található, hanem azért is, mert azt követően, hogy a gárda története első idényében, 2005-ben megnyerte az NB II-es bajnokságot, 2006-ban a kupát és az élvonalbeli bajnoki címet is elhódította. Ennek megfelelően már az alapszakaszban címvédőhöz méltó módon szerepelt a Kis János, majd a Farkas József - José Alberto Gerardo Rosa duó által dirigált csapat: a Bikák 10 pontos előnnyel nyerték a az alapszakaszt a nagy múltú Cső-Montage előtt.

Az elődöntőkben a Mezei-Vill Berettyóújfalu találta szemben magát a Gödöllővel, és - a várakozásoknak megfelelően - a címvédő jutott tovább. Igaz, a hajdúságiak hazai pályán 5-0-ra nyerni tudtak, ám így is a Bikák mentek tovább, miután a másik két összecsapáson győztek. A folytatásban, a bajnoki címért vívott küzdelemben a Cső-Montage-t felülmúló Kanárik következtek, és a kék-fehérek ekkor sem hagytak esélyt ellenfeleik számára: három mérkőzés (6-3, 3-2, 11-2) döntött a három nyert meccsig vívott küzdelem végeredményéről - adta hírül az mlsz.hu.

Forrás: [origo]

Az együttes tavaly év végén az UEFA-futsalkupában is megmérettetett

A magyar bajnoki címet a mindent eldöntő találkozót követően Ragadics Ferenc, az MLSZ futsalbizottságának az alelnöke adta át a Gödöllő csapatkapitányának, Szente Tamásnak. A bajnoki arannyal együtt a Gödöllő a Szuperkupát is begyűjtötte, hiszen mind a kupában, mind a bajnokságban a Bikák végeztek az élen 2007-ben.