Vágólapra másolva!
Ismeretlen tettesek elloptak egy athéni szállodából 22 belépőt az esti FC Liverpool-AC Milan labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőre.

A VIP-jegyek egy olyan lakosztályból tűntek el, amelyet az európai szövetség bérelt. A köddé vált jegyeket zárolták, jogos tulajdonosaik különengedéllyel juthatnak be az Olimpiai-stadionba. Időközben görög sajtóértesülések szerint a feketepiacon az eddigi 5-ről 9 ezer euróra (2,34 millió forint) emelkedett a belépők ára.

A jegyeknek köze van egy angol szurkoló kórházba kerüléséhez is, aki akkor szenvedett fejsérülést, amikor mintegy 50-en dulakodni kezdtek egy belépőért. Egy másik szigetországi drukkert is kórházban ápolnak, őt egy belvárosi tömegverekedésben rúgták mellbe, melynek során 100 részeg brit esett egymásnak. A felmérések szerint legalább 50 ezer fős brit és olasz tábor érkezett a görög fővárosba - egyharmaduk jegy nélkül.

Forrás: EPA

Nem volt mindig ilyen nyugodt a hangulat a Liverpool-drukkerek körében

Olvasóinkat arról kérdeztük, hogy sikerül -e a visszavágás az olaszoknak a két évvel ezelőtt elbukott döntő után, nos, a válaszadók majdnem 60 százaléka (2225 szavazó) úgy véli, hogy igen.1497-en ugyanakkor azt a választ jelölték be, hogy nem jön össze a reváns, és ismét Steven Gerrard és bandája emelgeti majd örömittasan a trófeát.