Vágólapra másolva!
A La Gazzetta dello Sport szerint ismét a kezdőcsapatban kap helyet Koman Vladimir, a Sampdoria magyar középpályása, aki múlt heti debütálásakor gólpasszal mutatkozott be a Serie A-ban. A genovai együttes ezúttal a Bajnokok Ligájában csúfos, 7-1-es zakót elszenvedő AS Roma otthonába látogat.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kedden, a Manchester United otthonában megsemmisítő, 7-1-es vereséget szenvedett AS Roma a Sampdoriát fogadja az olasz labdarúgó Serie A hétvégi fordulójában.

A második helyen álló fővárosiak utóbbi öt találkozójukból kettőt megnyertek, háromszor viszont döntetlent játszottak, így ha nem akarják, hogy a harmadik Lazio felzárkózzon hozzájuk, gyorsan el kell felejteniük a szigetországi fiaskót.

Az ellenfél keretében várhatóan ismét ott lesz a magyar U19-es válogatottba meghívót kapott Koman Vladimir, aki a múlt szombati, Torino elleni bajnokin (1-0) debütált a gárdában, s mindjárt gólpasszal tette le névjegyét az olasz élvonalban. Sikeres bemutatkozását azóta is büszkén taglalja a Sampdoria honlapja.

A La Gazzetta dello Sport szerint ráadásul a fiatal középpályás nemcsak a keretben, de a kezdőcsapatban is helyet kap, az olasz sportnapilap szerint a genovai együttes a Berti - Maggio, Accardi, Zenoni, Falcone - Volpi, Koman, Palombo, Delvecchio - Bazzani, Quagliarella összeállításban kezd.

Az éllovas Internazionale a hullámvölgyben lévő Palermót fogadja, a másik milánói együttes, a Bajnokok Ligája elődöntőjébe egyedüli olasz gárdaként bejutott AC Milan pedig a Messina vendége lesz.

(MTI) / [origo]