Vágólapra másolva!
Csodaszép és győzelmet érő gólja után Tony Mowbray, a WBA edzője külön méltatta Gera Zoltánt. A magyar játékos hét perccel azután, hogy pályára lépett, eldöntötte a QPR elleni rangadót.

"Tudtam, hogy Zoltán hét közben a válogatottban is gólt lőtt, éppen ezért azzal küldtem őt pályára, hogy álljon be és döntse el a meccset" - mondta a menedzser. "Ő pedig megfogadta ezt, ráadásul egy nem is akármilyen gólt szerzett. Gera Birminghamben gyorsan bebizonyította, hogy mindenhonnan veszélyes a kapura. Fejjel és lábbal egyaránt képest veszélyt teremteni, most is megmutatta ezt, hiszen kiszorított helyzetből lőtt kapásból gólt.

Zoltán csereként beállva döntötte el a meccset, ami külön öröm nekem, hiszen mindig mondom azoknak a játékosoknak, akik a kispadra szorulnak, és emiatt esetleg elkeseredettek, hogy bármikor szükség lehet rájuk, ezért fontos, hogy akár csereként beállva is tudjanak segíteni. Gera most így tett, és ezzel nagyon fontos győzelmet arattunk.

Zoltán nemzetközi szintű futballista és vérbeli profi is. Sokat tesz azért, hogy olyan kimagaslóan teljesítsen, mint az első szezonjában. Örülök, hogy naponta vele dolgozhatok, remélem, ez a jövőben is így lesz."