Vágólapra másolva!
Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz edzője szerint hiányzik ugyan néhány pont a tarsolyukból, ezzel együtt jól szerepeltek az őszi idényben.

"Azután, hogy játszottunk a Barcelonával, a Valenciával és a Sevillával, nyilvánvalóvá vált számomra, hogy jó a csapatunk, amely képes valamilyen címet nyerni" - nyilatkozta a Marca című lapnak.

Az olasz tréner a legerősebb csapatok ellen mutatott játék mellett az eredménnyel is többé-kevésbé elégedett lehetett, a Real Madrid ugyanis 2-0-ra verte otthon a katalán sztáralakulatot, 1-0-ra idegenben a Valenciát, míg a Sevillától vendégként 2-1-re kikapott.

A fővárosi együttes az idei utolsó fordulóban, saját pályáján váratlanul 3-0-s vereséget szenvedett a Recreativo Huelvától, azonban ezzel együtt is harmadik a tabellán, mindössze öt ponttal lemaradva az éllovas Sevillától.

Az olasz tréner említést tett az új játékosokról, Marcelóról, Higuaínról és Gagóról is. "Három fontos szerződtetésről van szó, mindhárom futballista azért jön, hogy az első csapatban szerepeljen. Képzettek, nagy jövő áll előttük" - fogalmazott Capello.