Vágólapra másolva!
A rengeteg pénz és az ismertség mellett futballsztárság egyik előnyeként szokták emlegetni azt is, hogy a neves labdarúgóknak sokkal jobbak az esélyeik a nőknél - az mindenesetre tagadhatatlan, hogy a futballcsillagok oldalán sokkal nagyobb gyakorisággal fordulnak elő a szupermodellek és szépségkirálynők, mint mondjuk a villamosvezetők mellett.

Ezt próbálta kihasználni a Liverpool FC norvég játékosa, John Arne Riise, aki a Cosmopolitan magazin skandináv kiadása szerint a norvég közélet tíz híres hölgyének (köztük volt az aktuális szépségkirálynő, a helyi Megasztár két szereplője, és Riise balszerencséjére a Cosmopolitan főszerkesztőnője is) küldött elegáns helyre szóló, ám kissé pikáns vacsorameghívót - sms-ben. Az magazin szerint mindez a női nem iránti teljes tiszteletlenségről tanúskodik, ugyanakkor a futballista édesanyja, Berit (aki egyben a balhátvéd menedzsere is) úgy véli, a sztori inkább a hölgyek csalódottságáról árulkodik.

A tíz "kiválasztott" között volt egyébként a Norvégiában nagy népszerűségnek örvendő televíziós műsorvezető, Synnöve Svabö, aki kifejezetten örült neki, hogy felkerült Riise listájára. "Elégedettséggel tölt el, hogy 36 esztendősen is tagja lehettem ennek a körnek. Elvégre a tíz hölgy közül én vagyok a legidősebb, nekem a legkisebb a mellbőségem és én rendelkezem a legmagasabb végzettséggel" - fejtette ki.