Vágólapra másolva!
 

A Manchester United március 15-ig kölcsönvette a Helsingborgs IF svéd csatárát, Henrik Larssont. A Reading FC védője, Graeme Murty 2008-ig meghosszabbította szerződését.

A jelenleg csapat nélküli francia középpályás, Vikash Dhorasoo a Livornóban köthet ki. A Valencia CF szeretne szerződést hosszabbítani argentin középhátvédjével, Roberto Ayalával.

Az AC Milan állítólag szívesen kölcsönvenné az AS Roma csatárát, Vincenzo Montellát. Az Alemannia Aachen támadója, Jan Schlaudraff iránt a Borussia Dortmund is érdeklődik.

A Real Betis megegyezett az FC Nantes-tal a marokkói szélső, Nurdin Bukari leigazolásáról. Az AS Roma közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Reggina védőjét, Francesco Modestót.

A Chelsea FC érdeklődik a Valencia CF portugál jobbhátvédje, Miguel iránt. A Benfica olasz csatárát, Fabrizio Miccolit a VfL Wolfsburg vinné.

Az Energie Cottbus kiszemeltje a lengyel Lech Poznan csatára, Zbigniew Zakrzewski. A Borussia Mönchengladbach belga csatárát, Wesley Sonckot az FC Bruges-zsel hozták kapcsolatba.

A Girondins Bordeaux csatára, Maruan Csamak iránt a Manchester City érdeklődik.