Vágólapra másolva!
Nem mindennapi pontvesztést produkált a West Bromwich Albion csapata hazai pályán a Queens Park Rangers ellen a Championship hétközi fordulójában. A Gerával felálló WBA az első félidőben már 2-0-ra vezetett, majd a lefújás előtt is még 3-2 volt a meccs állása, de végül a QPR ponttal gazdagodva távozhatott Birminghamból. Gera Zoltán szerint csapata olyan meccset adott döntetlenre, melyet kiütéssel kellett volna nyernie.

"Ha valaki meccs után belátogatott volna az öltözőnkbe rengeteg dühös és csalódott embert látott volna. Edzőnk Tony Mowbray nem kiabálós típus, most is halk volt, de rajta is látszódott, hogy nagyon bosszantja ez a meccs. Mi játékosok is nagyon nehezen emésztettük a pontok elvesztését.

A Queens Park nem volt jó csapat, mi pedig kifejezetten jól játszottunk, így több góllal kellett volna nyernünk, ha a helyzeteinknek csak a felét kihasználjuk. Sajnos hiába vezettünk már 2-0-ra is, ez is kevés volt, mivel a szünet előtti percben, majd a második félidő elején is kaptunk egy-egy elkerülhető gólt.

A védelmünk párszor bizonytalan volt, és ez most sokba került. Kamara révén aztán vezettünk még egyszer, de a hajrában a kapusunk elnézett egy beadást, és árnyékra érkezett, így sikerült egy újabb elkerülhető gólt kapnunk. A magam teljesítményével akkor lennék elégedett, ha gólt is sikerült volna szereznem.

Jól ment a játék, bejöttek a cseleim, és a labdáim is jó helyre mentek, de volt egy nagy helyzetem, amikor nem lőttem elég erősen és pontosan ziccerben, így a kapus védeni tudott. Szurkolóink is csalódottak voltak, de végig biztatták a csapatot, és a végén is ünnepeltek minket, ami azt hiszem elsősorban annak köszönhető, hogy tényleg jó, látványos, támadófocit játszottunk. Az keserít el csupán, hogy ez most csak egy pontot eredményezett."