Vágólapra másolva!
Egy nappal a nemzetközi átigazolási időszak vége előtt Spanyolországban bombaként robbant a hír: Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója visszatér az Internazionale csapatához.

A Cadenaser nevű spanyol rádió - amely korábban pontosan megjósolta Fabio Cannavaro és Emerson érkezését is - szerda este már tényként közölte, hogy a 29 éves brazil világbajnok Milánóba költözik, míg az Interből honfitársa, Adriano kerül a Realba.

A Fenoménnek becézett csatár néhány napja még hangoztatta: jól érzi magát a Realnál, és szeretné kitölteni 2008-ig szóló szerződését. Nemrég a városi rivális AC Milan is kivetette hálóját a kétszeres aranylabdás Ronaldóra, ám a madridiak cserealapja Kaká lett volna, így a piros-feketék elálltak az üzlettől. Ronaldo 2002-ben éppen az Internazionalétól került Madridba, korábban öt évet töltött a kék-feketéknél.

Ami viszont tény: a Levante csapatában folytatja pályafutását José Molina, a Deportivo La Coruna futballistája. A 36 éves kapus hat év után távozik a galíciai együttestől, amellyel 2002-ben megnyerte a Király-kupát. Az újonc Levante az első fordulóban 4-0-s vereséget szenvedett a Sevillától.