Vágólapra másolva!
Gera Zoltán nélkül lép pályára csütörtökön este a West Bromwich Albion a Leyton Orient otthonában esedékes Ligakupa-mérkőzésen. A magyar támadó el sem utazott a csapattal, mert Bryan Robson szakvezető elsősorban a hétfői bajnokira tartalékolja Gerzsont.

"Robson már hétfőn jelezte, hogy ezúttal nem lépek majd pályára. Ezt azzal indokolta, hogy sok meccset játszottam az utóbbi időben, mások pedig közben alig kaptak lehetőséget a középpályán, ezért ezúttal a rotálás mellett döntött. Hétfőn Sunderlandban játszunk bajnokit, Robson pedig azt szeretné, ha azon a mérkőzésen teljesen friss lennék."

A WBA-hoz kapcsolódó hír, hogy a klub számára pozitívan zárult a nyári idény talán "legdurvább" birminghami átigazolási ügye. Jason Koumas ugyanis három évre aláírt, pedig néhány héttel ezelőtt erről még hallani sem akart.

A támadó hasonló cipőben járt, mint Gera, hiszen jövője szempontjából inkább máshol folytatta volna pályafutását. Koumas közben megtagadta az edzést is, nem jelent meg a tréningeken, mindenképpen Cardiffba akart igazolni, ahol korábban kölcsönben volt. A klub ezért megbüntette, de úgy tűnik, végre rendeződik az ügy, hiszen Koumas mégis visszatért és aláírt.