Vágólapra másolva!
A mindeddig Győrben szerepelt háromszoros válogatott csatár, Priskin Tamás szerda délután négyéves szerződést kötött az angol élvonalbeli Watford FC-vel.

A London közelében fekvő kisváros csapata egymillió fontot fizetett a játékosért. Ha a szigetországiak eladják a futballistát, akkor - amennyiben az ár meghaladja az egymillió fontot - a különbözet 25 százalékát a győriek kapják meg.

"Mindenki tudja, hogy az angol a legerősebb bajnokság a világon, a fejlődésemhez pedig a Watford ideális csapat" - nyilatkozta a szerződés aláírása után a 19 éves támadó.

A Premier League-be idén visszakerült Watford júliusban három edzőmérkőzésen is tesztelte Priskint, aki négy góllal tette le a névjegyét. Kedden, az Inter elleni 1-1-es találkozón nem lépett pályára, vasárnap a BL-résztvevő Chievo ellen azonban ismét lehetőséget kaphat a bizonyításra.

A révkomáromi születésű csatár 2002 óta 68 bajnoki mérkőzést játszott a Győr színeiben, ezeken 24 gólt ért el. Oszlopos tagja a 21 éven aluliak válogatottjának, háromszor pedig a nagyválogatottban is szóhoz jutott.