Vágólapra másolva!
Egy adott klub iránt érzett feltétlen rajongás egyes esetekben akár az emberi kapcsolatok rovására is mehet, amint az alábbi történetből is kiderül. Néhány évvel ezelőtt Angliában ugyanis egy 36 esztendős hölgy, bizonyos Joanne Bradley válóperi keresetet nyújtott be, mivel férje, Neil számára kedvenc egyesülete, a Norwich City már fontosabbá vált, mint családja - legalábbis a hölgy szerint.

Joanne a kilencéves házasság alatt sok mindent elviselt a férjétől: hozzászokott ahhoz, hogy a házuk a Kanárik színeiben, azaz sárgában és zöldben pompázik, akárcsak az autójuk, elviselte, hogy férje minden második hétvégén otthagyja a családot, és manstoni otthonukból 350 mérföldet utazik azért, hogy a helyszínen tekinthesse meg a klub hazai találkozóit, nem szólt akkor sem, amikor Neil a mellkasára tetováltatta a Norwich emblémáját, és még azt is lenyelte, hogy nyaralás címén Norfolkba utaztak, ahol a Norwich aranylábúi edzőtáboroztak.

Az viszont már nem nagyon tetszett neki, hogy férje fiuknak is rendszeresen Norwich-emblémával ellátott ajándékokat vett, annak ellenére, hogy a srác egyáltalán nem a Kanáriknak szurkol, az utolsó csepp a pohárban pedig az volt, amikor Neil házassági évfordulójukra Norwich-emblémás alsóneműt vett nejének. "Amikor megláttam a sárga-zöld színű bugyit és melltartót, teljesen kiakadtam. A férjem persze teljesen el volt ragadtatva, véleménye szerint a fehérnemű nagyon szexi!" - mesélte Joanne, aki ezt követően adta be a keresetet.

És hogy mit szólt ehhez a férj, aki kilencéves kora óta rajong a Norwichért, és ő a Kelet-kenti Norwich-drukkerek Egyesületének elnöke? Nos, ő csak ennyit jegyzett meg: "A Norwich-imádat olyan a számomra, mint egy drog." Jelen esetben úgy tűnik, hogy kissé túladagolta a dolgot...