Vágólapra másolva!
A tavaszi szezontól valamennyi labdarúgó Bajnokok Ligája-gól az élő közvetítés közben azonnal látható lesz a jogokat birtokló Viasat3 televíziós csatornán - jelentették be a társaság hétfői sajtótájékoztatóján.

Hajdú B. István a BL-találkozókat közvetítő riporter hozzátette: további újítás, hogy az aktuális mérkőzés után interjút készítenek valamelyik sztárral. A keddi Real Madrid-Arsenal meccs lefújása után várhatóan David Beckham, a spanyol gárda angol válogatott középpályása értékeli a történteket.

Mindezeken túl az élő közvetítést a korábbiaktól eltérően a többi találkozó összefoglalója követi, s csak azután láthatnak a nézők felvételről még egy mérkőzést 90 percben. Kocsis Attila, a Viasat3 vezérigazgatója azt mondta: a csatorna ötéves története során az elmúlt esztendő negyedik negyedéve nyereséges volt, ami többek között a központi szerepet betöltő Bajnokok Ligája-közvetítéseknek is köszönhető.

A vezető arról is beszámolt, hogy 2006 szeptemberétől 2009-ig továbbra is a Viasat3-on lesznek láthatóak - a Magyar Televízió mellett - a BL mérkőzései, továbbá, hogy erre az időszakra sikerült szerződést hosszabbítani Hajdú B. Istvánnal is.

Kocsis egy újításról is említést tett: vasárnaponként 23 órától BOX3 címmel amerikai bokszgála lesz látható a csatornán, melynek keretében a legérdekesebb világbajnoki címmérkőzések kerülnek felvételről képernyőre. A kommentátor Boros Tamás ismert ökölvívó szakíró lesz. Először vasárnap a Fernando Vargas-Shane Mosley összecsapás kerül képernyőre. Az elképzelések szerint évi 15-20 alkalommal jelentkezik ez a műsor.