Vágólapra másolva!
A VfL Wolfsburg argentin középpályása, Andrés d'Alessandro kölcsönbe a Portsmouth FC-be került. A Borussia Mönchengladbach leigazolta a Bröndby IF védőjét, Bo Svenssont. A Charlton Athletic finn csatára, Jonathan Johansson kölcsönbe a Norwich Citybe került.

A Livorno megszerezte a másodosztályú Modena védőjét, Stefano Argillit. Az OGC Nice leigazolta az algériai Mouloudia Club d'Alger mali középpályását, Drissa Diakitét. A Málaga CF csatára, Paco Esteban kölcsönbe a másodosztályú Ciudad Murciába került.

A Feyenoord egyiptomi középpályása, Hosszam Gali a Tottenham Hotspurba szerződött. A Lazio brazil középpályása, César végül mégis csak az FC Internazionaléban kötött ki. A Sunderland AFC megszerezte a másodosztályú Southampton FC középpályását, Rory Delapet.

A Tottenham Hotspur középpályása, Michael Brown a Fulham FC-ben kötött ki. A Lecce megszerezte a Feyenoord tunéziai válogatott védőjét, Karim Szaidit. Az AS Monaco középpályása, Olivier Sorlin visszatért korábbi klubjához, a Stade Rennes-hez.

Az Atlético Madrid középpályása, Braulio kölcsönbe az RCD Mallorcába került. A Málaga CF megszerezte a Dinamo Moszkva portugál válogatott védőjét, Jorge Ribeirót. A Messina szerződtette a Siena argentin csatárát, Robertot Nannit, illetve az Atalanta védőjét, Duccio Innocentit.

A Blackburn Rovers kölcsönvette a Liverpool FC francia csatárát, Florent Sinama-Pongolle-t. Az Arsenal FC fiatal holland csatára, Quincy Owusu-Ansah három évre a Szpartak Moszkvához szerződött. Az Arminia Bielefeld leigazolta a cseh Sigma Olomuc középpályását, Kamil Vaceket.

Az FC Internazionale görög csatára, Lambrosz Hutosz pár nappal azután, hogy visszatért az RCD Mallorcától, a Regginához került kölcsönbe. A West Bromwich Albion az uruguayi Defensor Sporting védőjével, Williams Martínezzel erősített. A Birmingham City új szerzeménye a Brentford csatára, DJ Campbell.

Az ES Troyes megszerezte az Espérance Tunisz tunéziai válogatott csatárát, Ali Zitunit. A Hertha BSC csatárt cserélt a Borussia Mönchengladbacchal: a berliniek támadója, Nando Rafael és a cseh Václav Sverkos cserélt klubot.

A Treviso kölcsönvette a Lazio kapusát, Matteo Serenit. A Palermo megszerezte a harmadosztályú Genoa középpályását, Giovanni Tedescót. A Chievo Verona kölcsönadta ghánai védőjét, John Mensaht a Stade Rennes-nek.

A Palermo középpályása, Massimo Bonanni kölcsönbe a Lazióba került. A Reggina kölcsönadta védőjét, Maurizio Laurót az Ascolinak, középpályását, Luca Rigonit pedig a Piacenzának. Az Arsenal FC kölcsönadta a Wolverhampton Wanderersnek francia csatárát, Jeremie Aliadiere-t, aki eddig a West Ham Unitedben szerepelt.

A West Ham eközben megszerezte az RC Deportivo argentin játékosát, Lionel Scalonit. A Charlton Athletic középpályása, Danny Murphy a Tottenham Hotspurba szerződött. Az Empoli leigazolta az Ajax Amsterdam brazil balhátvédjét, Maxwellt.