Vágólapra másolva!
Két Bundesliga-játékost akar szerződtetni a Real Madrid labdarúgócsapata: a német Lukas Podolski és a dán Christian Poulsen a két kiszemelt.

A legutóbbi Bundesliga-forduló góljai

Az As című madridi lap szerint a királyi klub nyáron újra nagybevásárlásra készül, és Podolski, az 1. FC Köln, valamint Poulsen, a Schalke 04 futballistája is szerepel a kívánságlistán. A Real állítólag 100 millió eurót költ majd új játékosok megszerzésére.

Michael Ballacknak, a Bayern München világbajnoki ezüstérmes középpályásának szerződtetése - lapértesülések szerint - ugyanakkor már nem téma a madridiaknál.

Hír még Madridból, hogy Thomas Gravesen, a fővárosiak labdarúgója, aki térdsérülést szenvedett vasárnap este a Celta Vigo ellen idegenben 2-1-re megnyert bajnoki mérkőzésen, kedden már együtt edzett a csapat többi játékosával.

"Szerencsém volt, már egyáltalán nem fáj a térdem, pedig nagy rúgást kaptam. Remélem, a következő fordulóban már játszhatok" - mondta a dán futballista.

A 29 éves védekező középpályás egy éve igazolt Madridba - szerződése 2008-ig érvényes -, de egyelőre nem tudott állandó helyet kiharcolni magának a kezdőcsapatban.