Vágólapra másolva!
Nem teljes még a spanyol kupa elődöntőjének csapatnévsora, s nemcsak amiatt, hogy a Zaragoza-Barcelona összecsapásra később kerül sor. A szerdai játéknapon a Valencia-Deportivo összecsapás az első félidőben félbeszakadt, ugyanis a szurkolók megdobták az egyik partjelzőt, akinek felszakadt a szemöldöke.

1-0-s hazai vezetésnél a 44. percben félbeszakadt a Valencia-Deportivo kupamérkőzés. A negyeddöntő-visszavágó első félidejének hajrájában a közönség soraiból valaki pénzérmével fejbe dobta Egido Rozas asszisztenst, s mivel felszakadt a szemöldöke, Carlos Megia Davila játékvezető az öltözőbe parancsolta a csapatokat, s félbeszakította az összecsapást.

Spanyol források szerint a két csapat vezetői megpróbáltál jobb belátásra bírni a játékvezetőt, ám Davila nem változtatta meg véleményét.

"Nagy hiba ez, hiszen nemcsak a naptárban lesz nehéz új időpontot találni, de a Deportivónak ismét el kell majd utaznia hozzánk" - nyilatkozta Juan Bautista Soler, a Valencia elnöke. A szövetség döntése alapján a két gárda a 44. perctől folytatja majd a mérkőzést, zárt kapuk mögött.

Azért akadtak labdarúgásra emlékeztető mérkőzések is, a Real Madrid és az Espanyol hazai pályán győzött, így kettős győzelemmel jutott be a legjobb négy közé a Király-kupában.

Spanyol Király-kupa, negyeddöntő, visszavágó:
Real Madrid - Betis 1-0 (1-0)
gól:
Robinho (44.)
továbbjutott: a Real Madrid, kettős győzelemmel, 2-0-s összesítéssel

Espanyol - Cádiz 2-0 (0-0)
gól:
Jofre (73., 76. - utóbbit 11-esből)
tj: az Espanyol kettős győzelemmel, 4-0-val

Valencia - Deportivo 1-0, a 44. percben félbeszakadt
gól:
Villa (44.)
piros lap: Marchena (9., Valencia)