Vágólapra másolva!
Az Angol Labdarúgó Szövetség elkészítette az FA-kupa negyedik fordulójának párosítását: a címvédő Arsenal a Bolton Wanderers otthonában lép majd pályára, míg a bajnokságban éllovas Chelsea a Millwall-Everton párharc továbbjutójával találkozik.

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion abban az esetben, ha a harmadik kör megismételt összecsapásán legyőzi a második vonalbeli Readinget, a negyedosztályú Torquay Uniteddel vagy a Birmingham Cityvel mérkőzik. A magyar válogatott csapatkapitánya a szombati első mérkőzésen büntetőből volt eredményes az 1-1-re végződött meccsen.

A Gyepes Gábort és Rósa Dénest foglalkoztató második ligás Wolverhampton Wanderersre komoly erőpróba várhat, hiszen a Farkasok a Manchester United-Burton Albion - szintén újrajátszandó - mérkőzés győztesével találkoznak majd.

Király Gábor gárdája, a Crystal Palace a szintén másodosztályú Preston North End vendégeként harcolhatja ki a továbbjutást, míg Fülöp Márton együttese, a Coventry City (II.) a Nuneaton Borough-val (V.) vagy a Middlesbrough-val méri össze erejét.

A nyolcaddöntőbe jutásért zajló negyedik forduló mérkőzéseit január 28-án és 29-én rendezik.