Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid labdarúgóinak ételmérgezése miatt elmarad szerda este a Real Zaragoza elleni mérkőzés a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében.

A fővárosiak 14 játékosa délután hasmenésre, rosszullétre és hányásra panaszkodott, amit valószínűleg a romlott ebéd okozott. "Nem maradt 11 futballistánk, akiket pályára küldhetnénk" - jelentette ki Jose Maria Villalon csapatorvos. A találkozó új időpontja egyelőre nem ismeretes.

A másik madridi csapat, a Real mindeközben hivatalosan is bemutatta legújabb szerzeményét, az olasz Antonio Cassanót, aki az AS Roma labdarúgócsapatától került a spanyol fővárosba. A 23 éves támadó először tüzetes orvosi vizsgálaton vett részt, majd miután mindent rendben találtak nála, aláírhatta négy és fél évre szóló szerződését.

Érdekesség, hogy Christian Panucci óta - aki 1997-ben Fabio Capello irányítása mellett szerepelt Madridban - Cassano a klub 104 éves történetének mindössze második olasz futballistája A botrányairól is elhíresült játékos hónapokig nem tudott megállapodni a rómaiakkal nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. A viszony akkor romlott meg igazán a felek között, amikor októberben Cassano a sajtóban azt állította, hogy korábbi követeléseiből többször is engedett, mire Rosella Sensi klubigazgató hazugnak nevezte őt.