Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy a hétfői fordulóban visszatér a pályára a november 15-én sérvműtéten átesett Gera Zoltán. Akár így lesz, akár nem, azt borítékolni lehet, hogy csapatának, a kiesés ellen küzdő West Bromwich Albionnak nehéz dolga lesz, hiszen a második helyen álló Manchester United vendégeként az Old Traffordon lép pályára az angol labdarúgó Premier League 18. játéknapján.

A 26 éves magyar futballista a múlt héten, egy tartalékbajnoki találkozón már játszott egy félidőt, és Bryan Robson vezetőedző bízik abban, hogy tétmeccsen is mielőbb ismét bevetheti.

A karácsonyi labdarúgó-programból a Liverpool-Newcastle United összecsapást várják a legnagyobb érdeklődéssel a szurkolók, ugyanis a hazaiak korábbi nagy sztárja, Michael Owen - most először - immár ellenfélként szerepel majd az Anfield Roadon. A támadó - aki nyolc szezon alatt 118-szor volt eredményes bajnoki mérkőzéseken a házigazdáknál - 2004-ben eligazolt a Real Madridhoz, majd idén visszatért a szigetországba, de nem régi klubjához, hanem Newcastle-ba. Ahhoz, hogy újra eredményes legyen volt otthonában, minden leleményességére szüksége lesz, a BL-címvédő Liverpool ugyanis több mint két hónapja nem kapott gólt PL-mérkőzésen.