Vágólapra másolva!
Az Olympique Lyon védője, Lamine Diatta 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Portsmouth FC új mestere, Harry Redknapp, a veterán francia középhátvéddel, Marcel Desailly-jal erősítene.

A skót Rangers FC dán támadóját, Peter Lövenkrandsot a Bayer Leverkusen, a Real Sociedad és a Middlesbrough FC is figyeli. Az RC Lens középpályása, Jérome Leroy az izraeli Beitar Jerusalemben köthet ki.

A Borussia Dortmund kiszemeltje, a holland Vitesse Arnhem ghánai csatára, Matthew Amoah. Az 1. FC Nürnberg visszacsábítaná egykori csatárát, a brazil Cacaut a VfB Stuttgarttól.

A Villarreal CF csatárát, Antonio Guayrét adná az RC Deportivónak a védő Césarért cserébe. Az RCD Mallorca kölcsönvenné az RC Deportivo fiatal támadóját, Xiscót.

A belarusz BATE Boriszov 17 éves játékosa, Mihail Szivakov a Borussia Mönchengladbachnál szerepel próbajátékon. A Sampdoria focistája, Lamberto Zauli a Cagliariba tart. Az AS Roma brazil kapusa, Doni hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.

A Wigan Athletic a török Trabzonspor két játékosával, a csatár Fatih Tekkével és a középpályás Hüseyin Cimsirrel erősítene. AZ RC Lens brazil szélsőjét, Jussiét az Arsenal megfigyelői követik szemmel.