Vágólapra másolva!
Európa labdarúgó-bajnokságaiban augusztus 31-én éjfélkor lezárult az átigazolási időszak, legközelebb januárban lesz alkalma a csapatoknak kinyitni a pénztárcát, s új játékosok után nézni. Összeállításunkban az utolsó 24 óra legfontosabb transzfereit gyűjtöttük össze.

Tököli Ciprusra igazolt, Halmosi marad a Lokinál

Az AS Roma középpályása, Damiano Tommasi új kontraktust kötött klubjával, míg a Farkasok fiatal focistája, Giuseppe Scurto a Chievo Veronába szerződött. Az utolsó pillanatban a fővárosi együttes szerződtette az AC Milan görög válogatott kapusát, Dimitrisz Elefteropuloszt, illetve a Juventude fiatal brazilját, Marangon Doniender Alexandert, művésznevén Donit.

Az Internél továbbra is mellőzött Francesco Cocót idén a Livorno csapatának adták kölcsön.

A Sampdoria megszerezte a Palermo szélsőjét, Andrea Gasbarronit. A Reggina leigazolta a Siena középpályását, Francesco Cozzát, s eladta Davide Dionigit a Ternanának.

A Treviso szerződtette az uruguayi Nacional védőjét, Carlos Adrián Suárezt. Angelo Antonazzo az Ascolitól a Bolognához ment.

Akadt mozgás Firenzében is, ahol Daniele De Vezze továbbállt, s a Genoát választotta, ugyanakkor Luis Helguera a Vicenzától a toszkán városba igazolt.