Vágólapra másolva!
A Bundesliga harmadik fordulója után már csak a bajnok Bayern München százszázalékos, miután a bajorok hazai pályán 3-0-ra verték a Dárdai Pált nélkülöző Hertha BSC-t. Tököli Attila sem jutott szóhoz, csapata az 1. FC Köln ugyan 0-2-ről még egyenlített, de a 92. percben esett Kaiserslautern gólra már nem volt válasz. A Schalke és a Werder Bremen odahaza remizett a Mönchengladbach, illetve a Stuttgart ellen, ugyanígy járt a Hamburg, amely a Hannover ellen szórt el két pontot. A Wolfsburg és a Frankfurt nyerni tudott saját közönsége előtt, a Leverkusen és a Nürnberg emiatt szomorúan utazhatott haza.

A Bayern München lemásolta az első fordulóban mutatott produkcióját, igaz, Ballack most nem szerzett olyan korán gólt, mint akkor Hargreaves, de a karmester megpattanó szabadrúgása után sokáig eredményetelen maradt a bajor gárda, aztán a végén Scholl és Makaay lerendezte a meccset. A müncheniek ezzel 500. alkalommal nyertek odahaza.

Az újonc Köln is hibátlan volt a forduló előtt, de a Tököli és Szabics nélkül kezdő Kecskések a 79. percben elég reménytelen helyzetben voltak, Halil Altintop a 2. forduló mesterhármasa után ezúttal duplával jelentkezett a 'Lautern színeiben. Aztán a Köln feltámadt, és előbb Scherz szépített, majd Podolski a 90. percben egyenlített. Az őrült hajrát azonban a vendégek bírták jobban, és Skela a 92. percben értékesítette a mindent eldöntő büntetőt.

A Schalke, Werder, Hamburg trió ugyan a Kölnnel ellentétben egy pontot megcsípett, de ez nem nagyon boldogítja a hazai pályán győzelemre készülő gárdákat, akik így máris hátrányban vannak a Bayernhez képest. A Wolfsburg nem pánikolt be attól, hogy a Leverkusen vezetést szerzett, és fordítani tudott a gyógyszergyáriak ellen, a Frankfurt pedig elkerült az utolsó helyről, miután 1-0-ra lenyomta a Nürnberget.

Bundesliga, 3. forduló:
1. FC Köln - 1. FC Kaiserslautern 2-3 (0-1)
gól: Scherz (82.), Podolski (90.), illetve Halil Altintop (19., 79.), Skela (92., 11-esből)

FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach 1-1 (0-1)
gól: Sand (54.), illetve Bögelund (40.)

Hamburger SV - Hannover 96 1-1 (1-1)
gól: Mahdavikia (22.), illetve Stajner (18.)

VfL Wolfsburg - Bayer Leverkusen 2-1 (1-1)
gól: D'Alessandro (39.), Thiam (54.), illetve Berbatov (22.)
kiállítva: Roque Junior (76., Leverkusen), Babic (91., Leverkusen)

Werder Bremen - VfB Stuttgart 1-1 (1-0)
gól:
Klasnic (40.), illetve Tomasson (50.)

Bayern München - Hertha BSC 3-0 (0-0)
gól: Ballack (47.), Scholl (85.), Makaay (87.)

Eintracht Frankfurt - 1. FC Nürnberg 1-0 (0-0)
gól:
Jones (68.)

A Hertha ellen parádézhat a Bayernhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20050826geraek.html?pIdx=1