Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni központjában elkészítették az UEFA-kupa-selejtező második fordulójának párosítását, a magyar kupagyőztes FC Sopron az ukrán Metalurg Donyeck csapatával találkozik.  Az első mérkőzésekre augusztus 11-én kerül sor, míg a visszavágókat két héttel később rendezik.

"Erős ellenfélre számítok, mert nagyon jó az ukrán futball, s fejlődőben van, amit jól mutat a válogatott nagyszerű szereplése is, hiszen tulajdonképpen már kijutott a világbajnokságra. Annak sem örülök, hogy Sopronban lesz az első mérkőzés, és a visszavágót rendezik Donyeckben" - mondta Csank János, a soproniak trénere, aki az esélyekről nem kívánt nyilatkozni, mivel ahhoz még nem rendelkezik elegendő információval a riválisról.

A Metalurg Donyeck három forduló után egy győzelemmel és két gól nélküli döntetlennel a 7. helyen el hazája bajnokságában. Az első mérkőzésre augusztus 11-én Sopronban, míg a visszavágóra két héttel később Donyeckben kerül sor.

A Ferencváros csütörtökön a selejtező 1. fordulójában hiába győzte le idegenben 2-1-re a fehérorosz MTZ-RIPO Minszket, 3-2-es összesítéssel elbúcsúzott a sorozat további küzdelmeitől.