Vágólapra másolva!
A létesítmény jelenlegi állapotában teltházat jelentő, mintegy 18 ezer néző előtt rendezték meg első ízben Magyarországon a Forma-1-es válogatott jótékonysági labdarúgó-mérkőzését: a remek hangulatú gálán a Michael Schumacher által vezetett gárda 6-6-os döntetlent ért el a magyar All Star-együttessel.

Eredmény
Nazionali di Piloti (Forma-1-es válogatott) - Hungarian All Stars 6-6 (4-1)
gól:
Engel 2, Baumgartner, Pantano, Massa, Fisichella, illetve Kopunovic 2, Illés, Lisztes, Lékó, Varga

A kezdőrúgást a pénteken a mostani meccs helyszínén, a Puskás Ferenc-stadionban koncertező Placido Domingo végezte el. A világhírű tenor a pilóták tiszteletbeli szövetségi kapitánya is volt. A vendégeknél futballcipőt húzott többek között Schumacher, Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, Vitantonio Liuzzi, Robert Doornbos, Ivan Capelli, Baumgartner Zsolt, Giorgio Pantano, Gianmaria Bruni és Thomas Lauda.

A Nazionale di Pilotit segítette két hazai válogatott futballista, Juhász Roland és Vadócz Krisztián is, valamint a párbajtőröző Boczkó Gábor. A magyar együttest az 1967-ben aranylabdás Albert Flórián dirigálta szakvezetőként. Csapatában szerepelt mások mellett Varga Zoltán, ifj. Albert Flórián, Csank János, Mészöly Géza, Zoran Kuntic, Illés Béla, Goran Kopunovic, Détári Lajos, Lisztes Krisztián, Lékó Péter, Farkasházy Tivadar, Perez Carlos, Kóbor János, Szuper Levente és Eperjes Károly.

A gálameccs teljes bevételét jótékonysági célokra fordítják: 30 százalékot utalnak az UNESCO számlájára, míg 70 százalék jut a határon túli, rászoruló magyar gyerekeket segítő Dévai Szent Ferenc Alapítványnak, valamint a hazai fiatalokat támogató SOS Gyerekfalunak. A lefújást követően Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella és Baumgartner Zsolt egy tiszteletkörrel köszönte meg a szurkolók lelkes bíztatását.