Vágólapra másolva!
A jövő szerdán 20.15-kor a Puskás Ferenc-stadionban, jótékonysági mérkőzésen fellépő Nazionali Piloti nevű Forma-1-es válogatott hiába próbálta kölcsönkérni Tököli Attilát az 1. FC Kölntől, a magyar All Star-válogatott kerete ellenben újabb két húzónévvel, Bakács Tibor Settenkedővel és Hajós Andrással bővült.

Nem sikerült a Michael Schumacher vezette pilóta válogatott első erősítési terve. A magyar csapat játékerejéről értesülve a Nazionale di Piloti három válogatott szintű magyar játékos villámigazolását kérte Baumgartner Zsolttól. Schumiék elképzelése az volt, hogy a védelembe, a középpályára és a csatársorba igazolnak egy-egy magyar játékost. Első kiszemeltjük az 1. FC Köln támadója, Tököli Attila lett volna, aki három ok miatt került képbe. Egyrészt Baumgartner Zsolt jó barátja, másrészt hatalmas Forma-1 rajongó, nem utolsósorban pedig Michael Schumacher megrögzött Köln-szurkoló. Tököli ugyan szívesen eleget tett volna a meghívásnak, sőt a Nazionale di Piloti már el is készítette a játékos 55-ös mezét, pénteken azonban a kölniek sportigazgatója, Andreas Rettig hivatalos faxban közölte, hogy Tökölit nem engedi el a klubja, mivel a Köln a mérkőzés időpontjában a Standard Liege ellen játszik edzőmérkőzést, ahol Uwe Rapolder vezetőedző számít a magyar támadóra. A kölniek sajnálatukat fejezték ki, és az 1. FC Köln nevében sok sikert kívántak a rendezvényhez.

Ha a pilóták egyelőre nem is erősödtek, a magyar csapat újabb neves játékosokat verbuvált, méghozzá mindkettőt a hátvédsorba. Az újabb igazolásoknak köszönhetően ott settenkedik majd a pályán Bakács Tibor, Hajós András pedig minden bizonnyal komoly fejpárbajokat vív majd a pilóták csatáraival.

Az új csapattagok a következőket mondták a mérkőzés kapcsán:
Bakács Tibor Settenkedő: "Mindenképpen ott leszek a meccsen, hiszen a futball nem áll távol tőlem. Korábban magam is játszottam, és most is szívesen teszem, bár nem élek sportos életmódot. A mezem M-es helyett XL-es lett, kíváncsi vagyok, hogy a technikai tudásom hogyan változott. Kabalából mindenesetre a hármas mezszámot kértem magamnak, mivel egykoron játékosként is mindig hármasban nyomtam. A meccsen a feleségem és a gyermekeim is szorítanak majd értem a lelátón."

Hajós András: "Örömmel mondtam igent a szervezők felkérésére, amivel nyilván el is dőlt, hogy veszít a magyar csapat. Nem vagyok egy futballvirtuóz, például szerdai csapattársam, Gál Csaba Boogie annak idején kétszer olyan jól focizott a gimnáziumban, mint én. A mezszámom a két gyermekemre való tekintettel kettes lesz. A rendezvény jótékony célja miatt örömmel vettem a meghívást, annak ellenére, hogy inkább a kosárlabdapályán vagyok otthon.