Vágólapra másolva!
Az újonc Tatabánya a legkisebb költségvetéssel és a legszűkebb kerettel készül a jövő hétvégén kezdődő élvonalbeli futballszezonra. 

A klub sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a vezetőség mindössze 80 millió forinttal gazdálkodhat. Török József klubigazgató továbbá elmondta, hogy a keret megerősítése sem ment zökkenőmentesen, bár sikerült megszerezni az ötszörös szlovák válogatott Németh Krisztiánt Rimaszombatról, az U21-es válogatott Vati Zoltánt a szintén újonc REAC-tól. Rajtuk kívül még hárman érkeztek az együtteshez: Hajdu Norbert (Dunakanyar-Vác), Szabó Zoltán (Lombard Pápa) és az albán csatár, Erion Rizvanolli (Dinamo Zagreb).

A szakmai stábban nincs különösebb változás az előző szezonhoz képest, a vezetőedzői teendőket továbbra is Sisa Tibor látja el, segítője pedig P. Nagy László, technikai vezetőt viszont Bodnár István személyében Újpestről "igazolt" az egyesület.

Török kiemelte, hogy a stabil bennmaradást tűzte ki célul az együttes, ennek érdekében még 4-5 játékos érkezhet a Tatabányára.